petak, 28. listopada 2011.

Skijanja i aktivnosti na snijegu te opuštanje u sauni - zimovanje iz snova uz pet noćenja


Ponuda Dana aktivne ponude uključuje pet noćenje na Vlašiću sa polupansionom u apartmanu Bellamonte po izboru. Apartmani se nalaze na Vlašiću u RC Babanovac. Korisnici mogu odabrati između trokrevetnih, četverokrevetnih, šestokrevetnih i osmerokrevetnih apartmana.Usluga se može iskoristiti isključivo od nedjelje do petka - pet noćenja. Našu stranicu korisnici mogu pregledati na Apartmani BellaMonte.
Svi apartmani imaju kuhinju, kupaonicu s hidromasažnim tuš kabinama, SAT TV te mini liniju.

ponedjeljak, 24. listopada 2011.

Uživanje u snježnim radostima u Gorskom Kotaru

Sjećate se skijanje u Gorskom Kotaru, kako ste kao mali svake zime željno iščekivali prvi snijeg. Nećete nikada zaboraviti onaj osjećaj kada bi se probudili i pogledali kroz prozor, a cijela Vaša ulica je bila pod bijelim prekrivačem. Sanjkanje, grudanje i anđeli u snijegu, Vašoj sreći nije bilo kraja. Zato Vas Ponuda Dana u suradnji sa Ugostiteljskim obrtom Predah vraća u Vaše djetinjstvo i to nadomak Zagreba. Ponuda u kojoj je uključeno noćenje s doručkom u prekrasnoj prirodi Gorskog Kotara ne smijete nikako propusti.

utorak, 18. listopada 2011.

Geliranje ili ugradnja noktiju uz parcijalnu masažu za samo 95kn umjesto 290kn


U našem salon za nokte koristimo Nail selection i Nail perfect.
Molimo korisnike da svoj dolazak najave tjedan dana unaprijed na kontakt brojeve:  098 266 801 ili  095 59 82 36
Za sve ostalo će se pobrinuti Beauty studio Kleopatra te će Vaše nokte učiniti savršenim i riješiti Vas napetosti jednom kvalitetnom masažom. Što čekate, krenite u akciju :) Korisnici ove ponude ostvaruju dodatni popust od 30% do 40% na sljedeći tretman u salonu. Osim toga svakog korisnika ove Ponuda Dana facbook očekuje gratis iznenađenje kao što su: Beauty Studio Kleopatra se nalazi na adresi Lopatinečka 5, Vrbani.

četvrtak, 13. listopada 2011.

Veliki servis skija i snowboarda za samo 80kn umjesto 170kn - pripremite se za snježnu avanturu

Naše cijene možete pregledati na našem linku. Nalazimo se na Šestinama na adresi Šestinski trg 5. Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 09h do 21h te subotom od 09h do 14h. Nije potrebna prethodna najava. Baš i niste ljetni tip? Svakodnevne priče o ljepoti sunčanih i vručih dana te nostalgije za morem i plažama Vas baš i ne oduševljavaju? Zapravo, presretni ste što je napokon malo zahladilo zato što to nagovješčuje skori dolazak snjega, a s time i svih zimskih radosti? E, Ponuda Dana facebook se potrudila da se lijepo pripremite za snjeg i zimske radosti uz servis snowboarda!

Sve usluge frizerskog salona po izboru za samo 85kn umjesto 300kn u samom centru grada

Radno vrijeme našeg salona je radnim danom od 07h do 20:30h te subotom od 08h do 14h. Molimo korisnike da najave svoj dolazak dva dana ranije na broj 01/ 4818-597 .
Ponuda dana facebook je moguće iskoristiti u najviše dva dolaska.
Jedna osoba na svoje ime može kupiti jednu potvrdu, no može kupiti neograničen broj potvrda kao poklon prijateljima :) Događa li Vam se da zbog posla nikad ne stignete uhvatiti malo vremena za sebe i svoje male hirove? U zadnje vrijeme Vam čak i odlazak u shopping i kod frizura izgledaju kao obaveze, iako bi trebale biti gušt i odmor? Gužve u gradu Vas užasno živciraju i uopće Vam se ne da puno hodati po gradu te bi najrađe sve obveze koje imate željeli odraditi u jednom potezu? Pa, mislim da Vam možemo pomoći.

četvrtak, 6. listopada 2011.

Callan metoda učenja engleskog i prirodni pristup učenja njemačkog jezika


Ponuda Dana uključuje intenzivne početne i napredne jezične radionice engleskog i njemačkog jezika tijekom dva vikenda (subota i nedjelja) u trajanju od 20 nastavnih sati. Cilj radionice je da polaznici početnici te „lažni početnici“ u relativno kratkom radoblju (20 nastavnih sati) progovore željeni jezik, ili da osvježe „zaboravljeno“ callan metoda znanje. Stoga je težište intenizvnih radionica isključivo na govoru, s minimalnim udjelom učenja gramatike. Gramatičke strukture savaladavaju se tijekom govornih pokušaja, ne bili se polaznici što brže osamostalili u razgovoru. Radionica je interaktivnog tipa i zahtijeva stalnu uključenost polaznika. Krajni cilj ove radionice je da Vas osposobi za razumijevanje i razgovor što brže i bolje. Nastava se odvija isključivo na odabranom jeziku, prateći kulturu i običaje, tako da počinjete odmah razmišljati na stranom jeziku. U učenju njemačkog jezika koristimo se mješavinom klasičnog audiovizualnog pristupa te tzv. prirodnim pristupom.

ponedjeljak, 3. listopada 2011.

Zamjena ljetnih guma u zimske, kompjuterska analiza akumulatora i kompletan pregled vozila

Ponuda Dana uključuje zamjena ljetnih guma u zimske, kompjutersku analizu akumulatora i kompletan pregled vozila u 19 točaka.
Zamjena zimskih guma u veličinama do 17" za sve tipove felgi.
Analiza pokazuje u kakvom je stanju Vaš akumulator, njegov kapacitet i je li spreman za zimu. Kompletan pregled podrazumjeva kontrolu vanjskih djelova automobila, unutarnjih dijelova (sve tekućine), kontrolu kočnica i provjera klima uređaja.