četvrtak, 30. lipnja 2011.

Badminton Zagreb 45kn

Sigurno ste barem jednom u životu zaigrali badminton, ali jeste li ikada probali igrati na pravom terenu? Niste? Onda sigurno ne poznajete ovaj olimpijski sport u pravom svjetlu. Badminton je najbrži sport s reketom. U jednosatnoj partiji pretrčati ćete do četiri kilometra. Naravno, ako to možete izdržati.

Možda Vas potakne ako spomenemo kako se u jednom meču izgubi oko 650 kalorija pa osim što pogoduje funkcioniranju srca i krvotoka, pospješuje gubitak suvišnih kilograma i očuvanje vitke linije. Da biste zaigrali ne morate biti poseban znalac. Za razliku od tenisa ili squasha, badminton se može vrlo uspješno savladati već nakon kraćeg učenja.

Oslobodite se od stresa, učvrstite mišiće, pogotovo mišiće stražnjice i nogu, i uživajte u vrhunskoj zabavi s društvom. Za samo 45kn umjesto 475kn osigurajte si 10 termina za igranje badmintona u Zagrebu. Cijena ne uključuje najam opreme. Ako nemate svoju opremu, u DT Areni možete iznajmiti reket za 7kn, a za 15kn lopticu koja ostaje u Vašem vlasništvu. Naravno, korisnici koji posjeduju vlastitu opremu (reket i lopticu) mogu je ponjeti. Badminton se može igrati i u parovima, pa je tako vrhunska zabava u dobrom društvu zajamčena.

utorak, 28. lipnja 2011.

29kn - Dvije velike pizze

Brzo mobitel u ruke, skupite ekipu i svi zajedno na odličnu pizzu u Pivnicu Berubambi za samo 29kn. Nakon što probate pizze iz Pivnice Berubambi, poželjet ćete još. Mi smo to naravno predvidjeli pa za Vas imamo dvije pizze za samo 29kn

Velike i sočne pizze, mame Vas svojim neodoljivim mirisom... Pivnica Berubambi nudi Vam dvije velike pizze u Zagrebu za samo 29 kn, a za Vas će ih pripremiti pizza majstori koji znaju kako se to radi.  Udobno se smjestite u ugodnom ambijentu, a uslužno osoblje pobrinut će se da se osjećate posebno. Sve što trebate učiniti je kupiti Potvrdu i uz ugodno društvo i odličnu pizzu zaboraviti sve brige.