nedjelja, 6. studenoga 2011.

Budite zadovoljni svojim zubima - 2 bezmetalna keramička rada - krunice, ljuskice ili keramički inlay, onlay i overlay za 2.490kn

Slijedi cementiranje gotovog protetskog rada. Ugradnja krunice većini slučajeva funkcijska i estetska trajnost krunica i mostova iz potpune keramike poprilično je dugačka, često i više od desetak godina. Ipak, ograničavajući čimbenik je stanje i zdravlje uporišnih zubi i njihovih korijena. Ispravno održavanje u skladu s uputama stomatologa i redovni kontrolni pregledi svakako će doprinijeti dugoj i uspješnoj funkcijskoj i estetskoj trajnosti krunica i mostova iz bezmetalne dentalne keramike. Eliminirajući Ponuda Dana facebook potrebu za potpornom metalnom jezgrom, potpune keramičke krunice iz modernih materijala omogućuju optičke efekte poput prirodnog zuba, primjerice prozirnost i prodiranje svjetla, što rezultira bitno boljim estetskim značajkama u usporedbi s metalokeramičkim krunicama. Najveća je prednost potpunih keramičkih krunica i mostova njihov prirodan izgled, često nerazlučiv od prirodnih zuba. Dentalna je keramika također i hipoalergijski materijal te, u usporedbi s krunicama i mostovima iz metalokeramike, ne oksidira i ne otpušta metalne ione u usnu šupljinu.

1 komentar:

  1. Meni je najbitnije da se ne vidi razlika između tih krunica i prirodnih zubi. Nadam se da je lako za održavanje i da su dugotrajne.

    OdgovoriIzbriši